The Japanese Ministry of Health, Labour and Welfare is looking at the possibly deleting 196 additives from the existing food additives list.  As a first step in the process, the authorities have launched a survey for Japanese manufacturers and importers to express their views on whether they use the additives and wish to keep them on the list.  The survey will be extended to overseas stakeholders in May.  As a result, spiritsEUROPE prepared a  draft list of the additives we would like to keep using.  Comments were requested by 8 March.

 

Fonte: Spirits Europe

Entro metà ottobre i dazi Usa per la querelle Boeing vs Airbus

18-09-2019 | News

La pubblicazione della decisione scaturita dall’arbitrato WTO è attesa nell’ultima...

Ursula von der Leyen presenta la sua “squadra”: Gentiloni all’Economia

11-09-2019 | News

La Presidente della Commissione europea Ursula von der Leyen ha...

Effetti benefici del vino: lo studio del King's College di Londra

29-08-2019 | Studi e Ricerche

Un nuovo studio del King's College di Londra ha identificato...

L'assenzio di Pontarlier ottiene l'indicazione geografica

21-08-2019 | Arte del bere

L'assenzio di Pontarlier ha ottenuto l'etichetta di indicazione geografica per...

Vacanza gourmet in Val Venosta

09-08-2019 | Itinerari

Con 25 ettari e mezzo d’estensione, Castelbello è il comune vitivinicolo più...

Federvini

   Via Mentana 2/B, 00185 Roma
+39.06.49.41.630
+39.06.44.69.421
+39.06.49.41.566
redazione@federvini.it
www.federvini.it
   C.F. 01719400580

Condividi

Newsletter

Iscriviti alla newsletter per ricevere le news del portale Federvini.

Follow us

  

© 2019 Federvini - Italian Federation of Industrial Producers, Exporters and Importers of Wines, Sparkling Wines, Spirits, Syrups, Vinegar

Please publish modules in offcanvas position.

No Internet Connection