The Japanese Ministry of Health, Labour and Welfare is looking at the possibly deleting 196 additives from the existing food additives list.  As a first step in the process, the authorities have launched a survey for Japanese manufacturers and importers to express their views on whether they use the additives and wish to keep them on the list.  The survey will be extended to overseas stakeholders in May.  As a result, spiritsEUROPE prepared a  draft list of the additives we would like to keep using.  Comments were requested by 8 March.

 

Fonte: Spirits Europe

Proroga al 30 settembre per il pagamento Irap non versata (errata applicazione “decreto rilancio”)

30-04-2021 | Normative

Il Ministero dell’Economia e delle Finanze ha comunicato che con...

Tutti i segreti del Vermouth di Torino nel salotto online

27-04-2021 | Arte del bere

Simbolo di una città, Torino, il Vermouth ha una storia...

Bando "Macchinari innovativi", al via le domande al secondo sportello

27-04-2021 | Normative

Nell’ambito del Nuovo bando “Macchinari innovativi”, è stato pubblicato il decreto...

Consorzio Vini Alto Adige, impegnativa ma soddisfacente la vendemmia 2020

22-04-2021 | Trend

Il Consorzio Vini Alto Adige ha tracciato il bilancio della vendemmia 2020, che...

Noviagri: arriva un prototipo meccanico di atomizzatore per la vigna

21-04-2021 | Studi e Ricerche

Per la viticoltura si tratta forse della più grande novità meccanica...

New Zealand-United Kingdom: Trade deal could reduce wine tariffs

14-04-2021 | News

New Zealand and the United Kingdom are reportedly entering another...

Federvini

   Via Mentana 2/B, 00185 Roma
+39.06.49.41.630
+39.06.44.69.421
+39.06.49.41.566
redazione@federvini.it
www.federvini.it
   C.F. 01719400580

Condividi

Newsletter

Iscriviti alla newsletter per ricevere le news del portale Federvini.

Follow us

  

© 2021 Federvini - Italian Federation of Industrial Producers, Exporters and Importers of Wines, Sparkling Wines, Spirits, Syrups, Vinegar

Please publish modules in offcanvas position.