The Japanese Ministry of Health, Labour and Welfare is looking at the possibly deleting 196 additives from the existing food additives list.  As a first step in the process, the authorities have launched a survey for Japanese manufacturers and importers to express their views on whether they use the additives and wish to keep them on the list.  The survey will be extended to overseas stakeholders in May.  As a result, spiritsEUROPE prepared a  draft list of the additives we would like to keep using.  Comments were requested by 8 March.

 

Fonte: Spirits Europe

Il Lago d’Iseo, tra vino e olio in provincia di Brescia

12-05-2022 | Itinerari

Incastonato nella provincia di Brescia, il Lago d’Iseo è uno...

Cotarella confermato presidente Assoenologi

10-05-2022 | News

L'enologo orvietano Riccardo Cotarella confermato presidente nazionale di Assoenologi. Il consiglio...

Al via il fondo pubblico di 25 milioni per attività di promozione dei vini a DOP e a IGP

02-05-2022 | News

Nella Gazzetta ufficiale del 29 aprile 2022, è stato pubblicato il decreto...

India-United Kingdom: Free trade agreement could include whisky and visas

27-04-2022 | News

UK Prime Minister Boris Johnson hopes to reach a free trade...

Tra le meraviglie naturali della provincia di Isernia, in Molise

21-04-2022 | Itinerari

La provincia di Isernia è la meno popolosa d’Italia, ma...

United States: Wine eco-certifications

20-04-2022 | News

This columnist cautions consumers against buying“clean” wines as if they were...

Federvini

   Via Mentana 2/B, 00185 Roma
+39.06.49.41.630
+39.06.44.69.421
+39.06.49.41.566
redazione@federvini.it
www.federvini.it
   C.F. 01719400580

Condividi

Newsletter

Iscriviti alla newsletter per ricevere le news del portale Federvini.

Follow us

  

© 2022 Federvini - Italian Federation of Industrial Producers, Exporters and Importers of Wines, Sparkling Wines, Spirits, Syrups, Vinegar

Please publish modules in offcanvas position.