The Japanese Ministry of Health, Labour and Welfare is looking at the possibly deleting 196 additives from the existing food additives list.  As a first step in the process, the authorities have launched a survey for Japanese manufacturers and importers to express their views on whether they use the additives and wish to keep them on the list.  The survey will be extended to overseas stakeholders in May.  As a result, spiritsEUROPE prepared a  draft list of the additives we would like to keep using.  Comments were requested by 8 March.

 

Fonte: Spirits Europe

Vino, castelli e sinagoghe del casalese

28-12-2018 | Itinerari

Luogo di riferimento per secoli e secoli di un territorio...

Buone Feste da Federvini

24-12-2018 | News

    Ho sempre pensato al Natale come ad un bel momento.Un...

Consorzio Prosecco Doc brinda alla crescita sui mercati

21-12-2018 | News

Le bollicine veneto-friulane del Prosecco Doc confermano tutta la loro brillantezza...

Addio ai 100/100 di Parker: la Cina adotta un nuovo rating nazionale per i vini

12-12-2018 | News

Nuovo sistema di rating per il vino in Cina. Annunciato...

Le grandi imprese familiari italiane: Branca premiata con "Radici del Made in Italy"

03-12-2018 | Arte del bere

Fratelli Branca Distillerie tra i premiati del Save the Brand...

A Palermo la prima edizione di MeBiForum sulla biodiversità mediterranea

13-11-2018 | Trend

Tre giorni di intenso dibattito sul presente e sul futuro...

Federvini

   Via Mentana 2/B, 00185 Roma
+39.06.49.41.630
+39.06.44.69.421
+39.06.49.41.566
redazione@federvini.it
www.federvini.it
   C.F. 01719400580

Condividi

Newsletter

Iscriviti alla newsletter per ricevere le news del portale Federvini.

Follow us

  

© 2019 Federvini - Italian Federation of Industrial Producers, Exporters and Importers of Wines, Sparkling Wines, Spirits, Syrups, Vinegar

Please publish modules in offcanvas position.